Clinica stomatologică DentComplet dispune de patru cabinete, dotate cu tehnologie de ultima generație – laser, radiologie digitală, aparat inhalosedare, echipamente și aparatură specială pentru manopere chirurgicale (inserare implanturi), tratamente endodontice (tratamente de canal), tratamente protetice.

De asemenea, clinica funcționează cu o echipă de medici specializați în parodontologie, chirurgie, implantologie, ortodonție, endodonție și protetică. În acest fel o echipa multidisciplinară adoptă deciziile cele mai oportune în alcătuirea planului de tratament personalizat (conținând tratamentele recomandate, etapizarea în timp a acestora, precum și costul intervențiilor). Pentru a oferi servicii stomatologice de înaltă calitate și pentru a utiliza eficient aparatura din dotare, medicii noștri sunt într-o continuă perfecționare, participând la cursuri de specializare atât în țară cât și în strainatate.

Disconfortul psihic indus de vizita la stomatolog devine istorie, datorită tehnicii de inhalosedare cu protoxid de azot introdusă ca element de noutate în clinica noastră.

Atitudinea prietenoasă, atenția, căldura, profesionalismul echipei cât și ambientul modern vor face ca timpul petrecut în clinica noastră să treacă într-un mod plăcut.

Obiectivul clinicii este de a dezvolta un sistem premium în investigarea, tratarea și monitorizarea pacienților.

thumbsdc-01
thumbsdc-02
thumbsdc-03
thumbsdc-04