before&after

Daca si tu ai nevoie de inlocuirea unor dinti sau inchiderea unor spatii dentare, ai ajuns unde trebuie. Haide sa vorbim despre implantul dentar!

Sa vedem ce este implantul dentar

Implantul dentar este un dispozitiv artificial de titan confecţionat pentru a înlocui rădăcina dintelui care lipseste şi se foloseste ca suport pentru coroane, proteze fixe şi mobilizabile. Este compus din una sau mai multe piese, in functie de tipul de implant.

Un implant dentar are aceeasi functie ca radacina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte. Vorbim asadar de o solutie care confera o senzatie naturala, prin care pacientii pot redobandi un zambet functional si sanatos.

Este important de stiut ca interventia chirurgicala care presupune inserarea implantului in osul maxilar ( superior sau inferior) este o operatie complet nedureroasa.


Reabilitare complexa prin coroane, fatete si implanturi dentare

Domnul din imagine se bucura de implanturi dentare? Ti-ai putut da seama?

implant dentar cluj

Contacteaza-ne acum prin formularul de mai jos pentru prima programare GRATUITA si stabilirea unui plan de tratament

Avantajele implantului dentar

  • implant dinti clujEstetic – aspect si senzatie similara cu cea a unui dinte natural
  • Protectie – impiedica resorbtia (retragerea) osului si a gingiei care apare frecvent in cazul puntilor dentare sau a protezelor mobilizabile
  • Cost – costurile unei punti dentare de multe ori se apropie de costul unui implant dentar datorita faptului ca pentru o punte este nevoie de 3 dinti.
  • Conservativ – spre deosebire de puntile traditionale, unde dintii invecinati dintelui lipsa trebuie sa fie stalpi ai puntii, in cazul implantului nu mai este nevoie. Asadar dintii invecinati raman necompromisi prin slefuire
  • Confortabil – coroana pe implant functioneaza similar unui dinte natural, fiind stabile si confortabile. Astfel se elimina problemele protezelor dentare, si anume: adaptarea, iritarea gingiei, durerea.
  • Sigur – implantul dentar este foarte stabil, elimina problemele ca mobilizarea protezei sau dificultatile in vorbire
  • Preventiv –  implantul dentar previne resorbtia osoasa.  Aceasta apare in urma pierderii dintilor, datorita lipsei fortelor ocluzale, cauzand deformarea structurii osoase si implicit a arhitecturii faciale.

Grija si atentia din partea pacientilor

Efortul pacientilor si modul prin care acestia isi ingrijesc lucrarea protetica acasa, profilaxia (ingrijirea) profesionala asigurata in cabinetul stomatologic, determina mentinerea de lunga durata a implanturilor dentare. Este nevoie asadar de o colaborare stransa intre pacienti si echipa medicala, pentru a garanta rezultate sanatoase, care sa dureze. Echipa Dentcomplet va fi mereu la dispozitia pacientilor sai cu atentie si sfaturi.


Preturi Implantologie dentara

 

Implant Sky Bredent 450 euro
Implant Ankylos Dentsply 550 euro
Implantium Coreea 400 euro
Implant Megagen 400-450 euro
Fast & Fixed pe 6 implanturi De la 4000 euro
Sinus lifting deschis   unilateral De la 600 euro
Coroana fizionomica pe implant De la 220 euro

 

implant

 

 

implant-dentar-cluj

 

reabilitare-complexa-aparat dentar-coroane provizorii-cluj

 

 

 

Contacteaza-ne acum prin formularul de mai jos pentru prima programare GRATUITA si stabilirea unui plan de tratament