fbpx Dentcomplet - Cabinet Stomatologic Cluj

[CAZ CLINIC]: Fațete integral ceramice

Știați că persoanele care au piercing oral prezintă un risc crescut de a avea abrazii si fisuri la nivelul smalțului dinților, sau chiar fracturi coronare? Conform unui studiu realizat în Germania, subiecții care au avut piercing în limbă au prezentat:
  • Abrazii dentare de două ori mai multe decât în cazul celor care nu au avut piercing
  • Fisuri în smalț, de trei ori mai multe decât în cazul celor care nu au avut piercing
  • Retracții gingivale, de patru ori mai multe decât în cazul celor care nu au avut piercing

Abraziile și fisurile smalțulului dentar, cât și retracțiile gingivale, pe lângă aspectul inestetic, sunt cauza sensibilității dentare crescute la stimuli termici.

În plus, odată cu abrazia smalțului, dentina se expune în mediul oral plin de bacterii, crescând astfel incidența cariilor. În imagini puteți vedea cazul unei paciente care din cauză că purta piercing și în joacă, frecvent îl interpunea între dinți, i-a abrazat într-un mod inestetic.

Prin pierderea de substanță, dinții au devenit mai scurți și transparenți. Pentru a remedia estetica dinților a optat pentru fațete dentare de la canin la canin. Prepararea (pregătirea) dințiilor s-a făcut printr-o tehnică de șlefuire minim invazivă, reducându-se foarte puțin din țesutul dentar. 

Cum să alegeți dentistul potrivit în estetică dentară?

Dacă doriți să vă asigurați că dentistul sau clinica aleasă a demonstrat un înalt nivel de profesionalism și abilități performante atunci când a tratat cazuri similare, atunci ar trebui să îi cereți să vă arate poze de dinainte și după cu pacienții pe care i-a tratat. Galeria zâmbetelor frumoase Dent Complet o puteți vedea aici.

Programați-vă acum pentru o consultație de rutină!

 

Search

+
Language