fbpx Dentcomplet - Cabinet Stomatologic Cluj

[CAZ CLINIC]: Implanturi din ceramică integrală Emax

În imagine puteți vedea un caz în care s-au pus implanturi pe poziția premolarilor pe care au fost montate două coroane înșurubate din ceramică integrală Emax.

Datorită faptului că coroanele sunt înșurubate și nu cimentate, acestea pot fi oricând îndepărtate și igienizate de către medic, iar în caz de anumite probleme pot fi detașate, remediate și reaplicate fără a fi nevoie refacerea acestora.

Ce este implantul dentar?

Un implant dentar are aceeași funcție ca rădăcina unui dinte natural, oferind sprijin solid pentru un nou dinte. Vorbim așadar de o soluție care conferă o senzație naturală, prin care pacienții pot redobandi un zâmbet funcțional și sănătos. În galeria zâmbetelor frumoase puteți vedea mai multe imagini cu pacienții care au beneficiat de implanturi dentare.

Avantajele implantului dentar

  • Estetic – aspect și senzație similară cu cea a unui dinte natural
  • Protecție – împiedică resorbția (retragerea) osului și a gingiei care apare frecvent în cazul punților dentare sau a protezelor mobilizabile
  • Cost – costurile unei punți dentare de multe ori se apropie de costul unui implant dentar datorită faptului că pentru o punte este nevoie de 3 dinți.
  • Conservativ – spre deosebire de punțile tradiționale, unde dinții învecinați dintelui lipsă trebuie să fie stâlpi ai punții, în cazul implantului nu mai este nevoie. Așadar dinții învecinați rămân necompromiși prin șlefuire
  • Confortabil – coroana pe implant funcționează similar unui dinte natural, fiind stabile și confortabile. Astfel se elimină problemele protezelor dentare, și anume: adaptarea, iritarea gingiei, durerea.
  • Sigur – implantul dentar este foarte stabil, elimină problemele precum mobilizarea protezei sau dificultățile în vorbire
  • Preventiv –  implantul dentar previne resorbția osoasă. Aceasta apare în urma pierderii dinților, datorită lipsei forțelor ocluzale, cauzând deformarea structurii osoase și implicit a arhitecturii faciale.

Contactează-ne acum pentru prima programare GRATUITĂ și stabilirea unui plan de tratament.

Află mai multe despre implantul Fast&Fixed.

Află mai multe despre implantul dentar.

Search

+
Language