[CAZ CLINIC]: Reabilitare complexă pe dinți și implanturi (fațete/coroane ceramică integrală)

În imaginile de mai jos puteți vedea un caz de reabilitare complexă cu implanturi dentare, coroane și fațete integral ceramice, fațete compozit și coroane ceramice pe suport de zirconiu.
Pacientul s-a prezentat în clinica noastră atât din motive estetice cât și funcționale: ineficiența masticatorie din cauza edentațiilor (lipsei dințiilor) cât și din cauza uzurii (abraziei accentuate). Pacientul prezenta o ocluzie (mușcatură) cap la cap( clasa 3 ) care a dus la o abrazie accentuată a dinților atât în zona frontală cât și laterală. Uzura dinților apare odată cu vârsta, dar este agravată și accelerată de lipsa molarilor (măselelor), ocluzie și de bruxismul nocturn și/sau diurn. Scurtarea lungimii dinților nu este doar inestetică, poate deveni dureroasa prin deschiderea camerei pulpare. De asemenea prin expunerea dentinei dinții vor deveni sensibili la stimuli (rece si cald).
Pentru zona frontală s-au ales fațete extinse pentru a fi cât mai puțin invazivi, adică pentru a sacrifica cât mai puțin din țesutul dentar, iar pe zona laterală s-au ales coroane pe dinti si pe implanturi.
Reabilitare complexă cu implanturi dentare (1)
Reabilitare complexă cu implanturi dentare (2)
Reabilitare complexă cu implanturi dentare (4)
Rezultatul final:
Reabilitare complexă cu implanturi dentare (3)
Dacă aveți un dinte, o măsea sau chiar mai multe lipsă, nu așteptați până când e prea târziu. Este important să acționați cât mai devreme pentru a salva ceilalți dinți vecini sănătoși.

Dacă aveți probleme similare sau dinți lipsă contactați-ne acum prin formularul de mai jos pentru prima programare GRATUITĂ și stabilirea unui plan de tratament.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Află mai multe despre implantul Fast&Fixed.

Află mai multe despre implantul dentar.

Search

+
Language