fbpx Dentcomplet - Cabinet Stomatologic Cluj

Medic stomatolog vs. Clinică stomatologică din perspectiva pacientului

De mici copii, cu toții am fost obișnuiți să fim tratați de medicul stomatolog al familiei. Unul singur care realiza toate manoperele, dar nici nu era rău până la urmă, trebuia să te acomodezi cu un singur dentist.

Crescând cu această educație, atunci când am crescut și poate ne-am mutat din orașul natal de cele mai multe ori ne îndreptăm aproape automat către un cabinet dentar de bloc. Dar trebuie să ținem cont că, lucrurile s-au schimbat, iar stomatologia a evoluat și au apărut noi specializări și metode moderne de tratament.

Acest lucru a determinat stomatologii să se specializeze, ceea ce  necesită mari eforturi intelectuale, de timp cât și  financiare. Astfel, fiecare medic își alege 1-2 specializări pe care dorește să le ducă la perfecțiune. Devine un mare AVANTAJ pentru pacient faptul că pe fiecare secțiune poate beneficia de tratament specializat, de cea mai bună calitate.

Avantajele unei clinici dentare:

  • Diversitate și profesionalism all inclusive: Găsești mai multe specializări în același loc și nu va mai fi nevoie să treci prin stresul de a găsi un alt medic care să te opereze atunci când este vorba despre o problema complexă sau atunci când va trebui să faci o radiografie. Nu vei mai face drumuri suplimentare la alte cabinete.
  • Garanție: O clinică îți poate oferi garanție pentru lucrările realizate, fie că vorbim despre o simplă plombă, o albire dentară sau de un implant dentar complex.
  • Istoric medical: Nu e nimic mai neplăcut decât să schimbi medicii stomatologi, să nu știe ce intervenții s-au făcut anterior și fiecare să trebuiască să înțeleagă și să trateze cazul tău.
  • Consiliere medicală de primă clasă: Într-o clinică dentară, ai alături, o echipă care va asculta ce probleme ai și îți va oferi expertiza și experiența acumulată pentru a primi cele mai bune servicii și sfaturi.
  • Standarde medicale înalte: O clinică stomatologică are cabinete medicale dotate la standarde înalte, preocuparea principală fiind confortul pacientului și dorința de a fi întotdeauna în pas cu ultimile metode şi tehnici de investigare medicală.
  • Programări rapide: Trăim într-un secol al vitezei, în care fiecare minut contează, în care apreciem rapiditatea și eficiența. Într-o clinică poți face programările online, la orice oră, din fața calculatorului și în confortul casei tale, sau poți alege să mergi pe varianta clasică prin telefon.
  • Discount & Flexibilitate: De cele mai multe ori, atunci când alegi o clinică pentru a-ți rezolva mai multe probleme și beneficiezi de mai multe sevicii, poți beneficia de discount sau o plată avantajoasă.
  • Diverse modalități de plată: În clinicile care se respectă veți găsi moduri de plată variate, pliabile pe nevoile pe care le aveți: cash sau cu cardul.

La clinica stomatologică DentComplet puteți beneficia de tratamente stomatologice specializate și de o echipă de medici dentiști talentați și experimentați. Acoperim toată paleta de servicii cu medici specializați în:

Știind toate acestea, dacă mâine ar trebui să mergi la un medic dentist, unde ai alege să te programezi?

Programeaza-te acum la o consultatie cu specialistii nostri!

Search

+
Language