Excelenta în turism dentar!

Aveţi nevoie de o vacanta?
Dar trebuie neaparat să vă rezolvaţi şi problemele dentare?
Nu ştiţi cum să vă faceţi timp pentru ambele?
Noi avem soluţia! Dimineaţa la cabinet pentru tratament, după-masa la piscină sau în vizită la obiectivele turistice din zonă.

Trei pași spre un zâmbet perfect!
Echipa DentComplet se va ocupa absolut de tot pentru dumneavoastră!
Trebuie doar să urmaţi cei trei paşi necesari iar la final veţi avea parte de un zâmbet perfect de care veţi fi mândru. Noi vă vom fi alături la fiecare pas!

1. Radiografia
Vă rugăm să ne trimiteţi o copie a unei radiografii panoramice (OPT – ortopantonografie) prin email la adresa office@dentcomplet.ro şi cât mai multe detalii cu privire la starea dumneavoastră de sănătate.
Atenţie! Acest pas este esenţial. Este foarte important să ne furnizaţi cât mai multe detalii şi obligatoriu să ne trimiteţi radiografie de ţip OPT, pentru a vedea în ce stadiu se află sănătatea dumneavoastră orală şi pentru a vă face un plan de tratament cât mai corect.

2. Plan de tratament şi costuri
Planul de tratament, durata acestuia şi costurile implicate estimative vă vor fi comunicate de către echipa noastră de specialişti.
După comunicarea planului de tratament, se poate trece la pasul următor.

3. Transport şi cazare
Cazarea – noi vom face rezervările în funcţie de preferinţele dumneavoastră, sau la una dintre cele două unităţi de cazare din apropiere:
ApartHotel Zorilor 3*
Hotel Olimp 3*
Zbor – curse zilnice
Echipa noastră se poate ocupa şi de rezervarea biletelor

*Se pot configura pachete care să includă şi costurile de cazare şi zborul.
Transportul de la şi către aeroport şi telefonul mobil prin care să ţineţi legătura cu echipa noastră sunt asigurate de noi.