fbpx Dentcomplet - Cabinet Stomatologic Cluj

[VIDEO]: Realizarea unui implant dentar imediat după extracție și aplicarea unui dinte provizoriu în aceeași ședință

În următorul filmuleț de animație vă prezentăm tehnica de realizare a unui implant dentar imediat după extracție și aplicarea unui dinte provizoriu în aceeași ședință.

Veți vedea pas cu pas cu se aplică dintele provizoriu pe bontul protetic din Biohpp, un material nou introdus, alb  cu elasticitate asemănătoare osului și multe alte avantaje. Noile studii arată tot mai mult că realizarea implantului imediat după extracție și a dintelui provizoriu reduc considerabil reasorbția osoasă, inevitabilă în urma fiecărei extracții. Bineînțeles, această procedură este posibilă doar în situațiile în care oferta osoasă permite acest lucru. Brontul protetic aplicat intraoperator în implant este personalizat și rămâne pentru coroana definitivă.

Dacă aveți un dinte, o măsea sau chiar mai multe lipsă, nu așteptați până când e prea târziu. Este important să acționați cât mai devreme pentru a salva ceilalți dinți vecini sănătoși.
Cazuri implant Fast&Fixed:
caz-real-implant-24-ore-fast&fixed
implanturi-dentare-multiple-compressor
 PARODONTOZA
Reabilitare complexa prin coroane, fatete si implanturi dentare

Dacă aveți probleme similare sau dinți lipsă contactați-ne acum, pentru prima programare GRATUITĂ și stabilirea unui plan de tratament.

Află mai multe despre implantul Fast&Fixed.

Află mai multe despre implantul dentar.

 

 

Search

+
Language