fbpx Dentcomplet - Cabinet Stomatologic Cluj

Albire dentară LED Philips Zoom WhiteSpeed

De ce Philips Zoom?

Philips Zoom White Speed este pe primul loc, în SUA, în topul preferințelor pacienților, cu peste 10 milioane de zâmbete mai albe și mai sănătoase.

A fost creat de către specialiști stomatologi deoarece au dorit să reducă efectele secundare ale tratamentului de albire și totodată să îmbunătățească rezultatele.

Acest tratament oferă mai multă siguranță deoarece gingiile sunt protejate cu un strat special înainte ca medicul stomatolog să aplice gelul de albire pe bază de peroxid de hidrogen.

Cum funcționează?

Tehnologia Led din lampa de albire Philips Zoom acționează asupra gelului, reușind să accelereze procesul de albire, insă totodată îmbunătățește rezultatul cu până la 40%.  S-a dovedit prin studii clinice că albește dinții până la 6 nuanțe într-o oră.

 

În acest caz pacienta a beneficiat de tratamentul de albire dentara Philips Zoom WhiteSpeed, rezultatul fiind albirea dintiților cu 4 nuanțe în numai o oră.

 

Un alt studiu clinic (în vitro) a demonstrat că produsele de albire din cabinet pe bază de ACP (fosfat de calciu amorf) reduc sensibilitatea dentară, protejează smalțul și oferă o textură netedă asupra dinților.

Acest tratament este disponibil și la domiciuliu?

Tratamentul de albire cu LED Philips Zoom White Speed este disponibil numai în clinicile stomatologice deoarece necesită o atenție specială a diverselor tipuri de tratament și concentrații, pentru rezultate optime adresate fiecărui pacient.

Oferta lunii octombrie 2020

 

Nu uitați! Până la finalul lunii octombrie  puteți beneficia de preț redus de la 1600 de lei la 1200 lei la tratamentul de albire dentară Philips Zoom White Speed. În plus primiți bonus air-flow și detartraj supragingival în valoare de 400 de lei.

Perioadă campanie: 6 – 31 octombrie

Pentru a beneficia de această ofertă, vă rugăm să vă programamați online aici.

1 Comment

  1. Buna ziua!

    As fi interesata sa beneficiez de voucherul cadou pentru albirea dentara cu lampa Zoom, in caz ca oferta mai este valabila. Astept cu nerabdare raspunsul dvs.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Language