Clinica Dentcomplet - Pasiune pentru zambete

CINE SUNTEM NOI

Inceputul poveștii DentComplet

Momentul înființării clinicii DentComplet a însemnat pentru noi încoronarea tuturor anilor de studii și experiență acumulată, precum și șansa de a face ce știm noi mai bine: să construim zâmbete sănătoase, să aducem fericirea pe chipurile pacienților noștrii. Și munca noastră continuă în fiecare zi, timp în care ne perfecționăm permanent!

  • Clinica stomatologică DentComplet dispune de cinci cabinete, dotate cu tehnologie de ultimă generație – laser, radiologie digitală, aparat inhalosedare, echipamente și aparatură specială pentru manopere chirurgicale (inserare implanturi), tratamente endodontice (tratamente de canal), tratamente protetice.
  • Echipa de medici specializați în servicii precum parodontologie, chirurgie, implantologie, ortodonție, endodonție și protetică fac posibila rezolvarea oricăror cazuri. Doar in această formulă, a echipei multidisciplinare, adoptăm deciziile cele mai oportune în alcătuirea planurilor de tratament personalizate.

STABILEȘTE O ÎNTĂLNIRE CU UNUL DINTRE SPECIALIȘTII NOȘTRI

În cadrul Clinicii DentComplet

Oferim numeroase Servicii, printre care și...

INJECTARE ACID HIALURONIC

Cu o singura vizită la medic acum poti sa ai zambetul de Hollywood pe care ti l-ai dorit!

ESTETICA DENTARĂ

Estetica dentară sau aspectul frumos al dinților poate fi un asigurat printr-un singur serviciu sau poate fi o combinație de servicii stomatologice.

PARODONTOLOGIE

Boala parodontala este o afectiune inflamatorie la nivelul gingiei si tesuturilor de sustinere a dintilor.

PROTETICA DENTARĂ

Protetica este o ramura a medicinii dentare ce se ocupa cu realizarea de coroane si lucrari fixe (punti) sau lucrari mobile (proteze partiale sau totale).

IMPLANTOLOGIE

Implantul dentar este un dispozitiv artificial de titan confecţionat pentru a înlocui rădăcina dintelui care lipseste şi se foloseste ca suport pentru coroane, proteze fixe şi mobilizabile.

CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ

Datorită experienţei profesionale a medicilor şi a dotării tehnice de ultimă generaţie în cabinetul nostru se realizează orice tip de intervenţie chirurgicală necesară în practica curentă.