Mulți pacienți ajung în cabinetul dentar cu probleme complexe, care ar presupune multiple ședințe de tratament, în urma cărora aceștia ar deveni purtători de proteze mobile. Desigur, toți pacienții potențiali sau deja purtători de proteze mobile își doresc o dantură fixă, care să asigure stabilitate în masticatie, siguranță și încredere în viața socială, dar fără o așteptare îndelungată sau costuri foarte mari.

Aceste deziderate au stat la baza studiilor din ultimii 15 ani din diverse clinici de implantologie de renume, studii care au dus la perfectarea unui sistem deja aplicat și verificat, numit FAST & FIXED.

Implanturile dentare Fast&Fixed de la Bredent, sunt cea mai modernă și sigură metodă de reconstrucție totală a danturii.

Acest sistem inovativ de implanturi dentare pe care l-am adus și în Cluj-Napoca se adresează pacienților fără dinți sau cu dinți compromiși, ce nu mai pot fi salvați. În 24 de ore, pacienții vor beneficia de implanturi dentare și lucrare protetică în clinica noastră care oferă servicii integrate: estetică dentară, parodontologie, endodonție, protetică dentară, implantologie, ortodonție, stomatologie pediatrică, chirurgie dento-alveolară, radiologie dentară 3D , toate in-house, în cadrul clinicii.

În ce constă sistemul Fast & Fixed?

 1. Într-o SINGURĂ ședință se îndeparteaza dintii compromisi
 2. Se fixează șase implanturi pentru maxilarul superior
 3. Se fixează patru implanturi pentru mandibulă
 4. Se elaborează o lucrare fixă, estetică, funcțională pe care pacientul o poartă 3-6 luni.
 5. În această perioadă implanturile se integrează, iar lucrarea purtată pe acestă perioadă ajută pacientul și medicul la realizarea unei lucrări definitive în conformitate cu dorintele estetice ale pacientului, dar și echilibrată din punct de vedere al funcțiilor de masticație și fonație.

Care sunt avantajele folosirii sistemului de implanturi SKY Fast & Fixed Bredent?

Firma germană BREDENT a perfectat acest sistem unitar de implanturi, conexiuni de amprentare și bonturi speciale de ancorare a lucrărilor fixe finale.

 • Tratament într-o singura zi: extracții și dinti ficși cu care pacienții pot mastica imediat după operație (alimente moi în primele luni).
 • Rezultat 100% estetic: pacienții își pot relua viața socială într-un timp record.
 • Costuri mai reduse decât procedurile clasice.
 • Perioade mai scurte de vindecare:  Fast & Fixed asigură recuperarea și funcționalitatea totală în numai 24 de ore.
 • Evitarea complicațiilor: fară intervenții laborioase de adiție osoasă.

Cum se realizează implantarea și protezarea într-o singură ședința cu sistemul de implante Fast & Fixed?

 1. Procedurile de extracție, implantare și restaurare temporară se fac într-o singură operație pe parcursul unei singure zile.
 2. Sistemul prevede aplicarea unor implanturi angulate, care folosesc la maxim oferta osoasă existentă a pacientului, evitând astfel anumite zone de risc, adică golul dat de sinusul maxilar sau canalul unui nerv la mandibulă. Aceste elemente au impus, în tehnicile clasice, realizarea unor intervenții suplimentare de adiție osoasă sau ridicare de sinus (sinus lift).
 3. Execuția puntii provizorii, perfect pasivă, fără tracțiuni pe implanturi, se realizează în aproximativ 2 ore.
 4. Posibilitatea de planificare exactă, anticipată, a timpului și a costurilor pentru medic cât și pentru pacient. Elimină riscul de a apărea probleme neprevăzute în timpul vindecării.

Plata in rate

Pune sanatatea pe primul loc! Prin tbi bank ai libertatea de a accesa serviciile medicale din cadrul clinicilor si spitalelor partenere.